#face off


KOMSIKOMSIII!





#herrå..igen

Nu drar jag till västkusten i 5daagar!! Jeehooo. Hälsa på min underbara kusse! Jävel va kul vi ska ha. Sill, snaps, sol och bad! Herrååå!


#dans, fin dans

/jag vill kunna. jag vill. jag vill så mycket. går det ens ihop. vill jag för mycket?/

#home

jävlar vilka två bra dygn. kom hem till LÅ kring två idag efter en övernattning i piteyo. hänge på fest hos mina vänner. hemresan, umeå-piteå, tog fan 5å en halv timma, sjuuuukt. var väl för att vi stannade på alla fina platser och njöt av att vara lite fria, kunde ju fara vars vi ville. thnxx johanna för en minnesvärd liten resa! vårat sista stopp innan piteå var på denna fina brygga i solnedgången nedkrypta i varsit täcke.

 


#tack för ikv

jamen man tackar då umeå. bra kväll! high five och sånt.


#destination umeå

Mot umeå me min vän Johanna! Stopp i skeå, röda korset å hindrar kurret på lilla marie. Cesarsallad å tomatsoppa! Götttttaaaaaaa


#ja tack

beyond retro, 899:-!!!!! kan jag ba typ få den. pliis.


#mirakel

och mirakel skedde. TACK granne för att du åkte till jobbet precis nu!! ska sova lite nu. Gööttååå.


#knas

måste va nå fel. alltså ärligt. klev upp 05.15 denna morgon. fy. tröttast i världen satte jag mig i bilen på väg till mitt andra hem. och nu, när jag anlänt till mitt andra hem i den andra staden upptäcker jag att jag glömt nycklarna till porten i mitt första hem i den första staden........sitter utanför huset och väntar i bilen på mirakel.


#visar vägen

pappa vet vad jag tycker är fint. kommer hem till mitt fina rum i LÅ och har fått en fin, väldigt gammal, karta. dom hade ingen aning, hade inte satelit å sånt..men kolla så fina kartor dom fick till ändå. dom var mycket finare förr. lappmarken. luleå och piteå finns med, kusten, gränsen till Finland och så också. hängde upp kartan på vägen, där hänger den bra. min jordglob stor här bredvid mig på sängbordet och skapar drömmar. godnatt.


#happenings

bra dag. eller nä föresten. försov mig imorse, fandåå. kom inrusandes, andfådd och nyvaken med håret som mer liknade ett fågelbo i danssalen, utan frulle i magen. ''jag är varm, har sprungit hit, snälla får ja va meed?'' men ickkeet, fick ha min egna lilla balettlektiin ingörnet. ååååh. har gått som en hungrig jävel hela dagen då jag inte hann käka nå lunch heller, kurrkurr. fick iaf göö fina armband på religionslektionen, nu måste jag tänka gott om alla och tänka efter hur och vad jag tänker på, hmm. inge skitsnack i hjärnan alltså.
lyckan när ja fick mina nya skor samt handsmycke idag dåå. dom satt perfffaaa! alltsååå, asbra jåjå!
eftereee tog ja och alexx glass och sånt material i södra hamn i solen, mysit vare!! man mår bra när det är varmt,sommar och sånt snart kanske.
nu kom jag precis hem till läggan och mitt fiina rum i LÅ efter sushikäk och es3ornas slutproduktion, fint.
bra inlägg. nu veet ni iaf. ska jag rätta till duken och smöra mig en rostad macka innan jag tar tag i plugget.


#gnatt

Jävel vad trött jag är. Såssåsååsåsåsss!!!! God natt då.


#dansfilm

Spelat in i flera timmar. Fan så kuuul det är!! Nu har jag tvättat av mig min alien sminkning och känner mig väääldigt naken. Plugg och sånt skit nu. Försöker att tränga undan det underbara vädret.


#säng

nu har jag fan legat i sängen å goat i fleera timmar. frulle i sängen. dator i sängen. sova i sängen. meeen, kanske inte en sysselsättning man gör hela dagen. jag blir typ stressad av att såsa för länge. finns sååå mkt man kan göra. så mkt sköna saker. ska nog duscha. sedan ska jag bjuda över min underbara granne Felicia.


#inspiration

/jag har aldrig tålamodet. jag vill klara av allt på en gång. pappa försöker att intala mig att man kan hålla på med en led i flera veckor. går inte så bra för mig. jag ska klara det. om jag ska behöva stå och nöta hela dagen. men det funkar ju inte. väldigt inspirerande film. klarar man det inte den dagen så är det inte meningen. den dagen man klarar det så är det meningen att man ska klara det./

#göttarn

Igår tog jag bulle + kaffe på ekan. fan så gott det var. Jies. Vi är bra på att fika (jag och mina vänner). Det är som gott å så. Idag vill jag baka. Eget fika. hmm... ''baka baka lite kaka, rulla rulla liten bulla''

 


#öppet vatten

Kolla sweden!! LÅ har fått öppet vatten! (kanske var längesen, donno?) jag tycker hursomhelst att det ser läskigt ut. Bada? jaja. Nä. Häpp.
Idag ska nog ha en såndär otroligt skööön lördag. Bara göra sådana sköna saker. Äta gott. Vara med vänner. Skriva ord. Kanske måste beställa en ny anteckningsbok...jaa det ska jag göra!! Sedan måste jag även (tyvärr) påbörja att packa ner mitt liv i kartonger. Mår illa när jag tänker på att jag verkligen ska flytta (1,5 mån kvar..but still), samtidigt som det kommer bli ett fantastiskt nytt kapitel. ''jambo, här är jag! Vilka är ni?'' jag ska lära mig ett nytt språk.


#sara som liten

Alltså. Min mamma har börjar kolla igenom ALLA foton från när jag var liten nu inf studenten...bombarderar även min mobbe med en massa bilder, typ som de här under...KUL ens. Jag var ju tjock som fan. sjukt hur liten man har varit egentligen. Tiden går fort. Tänk att den där lille tjockisen e jag.

 


#du var då

kul att se vad som händer. blir det bra så blir det bra. och annars blir det nått annat.
jag kmr ändå inte påverkas.
tror jag?

sitter och pluggar inför mitt sista matteprov och inför mitt sista nationella prov (nämnde jag att jag ALDRIG mer kmr att skriva nationella). jeehoo! det är alltså talet som ska hållas imorgon, spännde. bordeee kanske läsa igenom det, en gång typ. ÄCKEL vad taggad jag är inför studenten!!! allt hänger som på sin platts...balklänning och studentklänning!! och det kmr ÄGA!

#hej ba

Sitter å väntar på mattelektionen. Fördriver tiden med lite ord. Just nu meningslösa ord. På fredag skriver jag mitt sista matteprov på strömbackaskolan, lättnad. Jåå fyfan vad skönt. Ikv drar jag till LÅ (vill träffa dig men det går ba inte). Hänga med pappan, käka go mat och plugga gärnet. Nåjaaa. Hejdåårå.


#kändis ju

Vi har ju då som me i tidningen idag efter våra tre föreställningar igår. Står inte alls mycket men några bilder, bland annat en (förvånande) bild från mitt solo. KOLLA IN HÄR!

#tack

När man stegar ner från scenen efter sista föreställningen, vet att alla nära och kära står där, och möts av mängder av ubderbara människor, kramar och fina ord! Då värmer det som fan i hjärtat mitt! Vill ba säga TACK!! tack alla ni som stöttat och finns där! Jag behöver er!
Nu ska ja då ta å krypa ner i sängen, invänta sömn och sova ut! LÄNGE ska jag sova.


#bra material

Vi drack vin, spelade gura, kollade igenom mängder av gamla sparade modemagasin och hade det sådär lagomt jättebra som man kan ha det. Det var alltså fredagen. Ikväll har ja ba chillerillat och laddat inf imorgon; scenrep, ljussättning, staging, massa förberedelser inför måndag osvosv. Lär pågå hela långa dagen. Kult.
Tänkte dra till JohnBlund på ett sleepover nu, ska sova å sånt. GN.


#This is it


#det sista


/nu repeterar vi treor för sista gången i dom där danssalarna. dom sista timmarna är nu. ja nu snackar vi verkligen timmar. på måndag är föreställningen. 4dagar kvar. det kommer vara min sista föreställning som elev på strömbackaskolans gymnasieprogram Yrkesdansarprogrammet i Piteå. fan vad trist. när man tänker så./

/impro. är mitt favvoämne./


#majmaj måne

Bra valborg. Inleddes med alkohol i solen med min fina vän. Gjorde dock ett valborgs-brott och kollade inte nån brasa. Dåålit! Men hade det megabra ändå. Fest, fina människor och annat material gjorde natten. Idag mår man ju åt helvete, alkoholens påverkan. Kul. Tar och kryper ner i bädden nu. Skönt. GN!


RSS 2.0