#saras packguide

Hur man packar inför en flytt till en jävligt varmt land:
Steg 1: dra ut på det. lika bra att göra det sista dagen. det kommer ändå bli stressigt och du kommer ändå aldrig att palla påbörja det.
Steg 2: gör en packlista... som du sedan upptäcker suger snopp för att du bara kommer på massa trökiga "viktiga" skitsaker som "MÅSTE" med. så, nu är du tillbaka på noll.
Steg 3: lägg fram alla kläder osv på en plan yta (typ sängen) och upptäck att det ALDRIG kommer att rymmas i din asfeta resväska och att vikten på den kommer att bli WAAAYY OVER 23kg. VIKTIGT - se till att inte gripas av panik. allt kommer bli bra.
Steg 4: käka nå gött. drick en kopp kaffe. samla dig. du ser framför dig att det inte kommer bli a piece of cake.
Steg 5: ställ dig framför kaoset. dvs. det du hade tänkt dig skulle vara en organiserad packning. ta ett djupt andetag. åååå.... RENSA bort!! du har lixoom inget val. (troligtvis så kommer du ändå att upptäcka att det ändå inte kommer att rymmas)
Steg 6: Nu har du troligtvis tänkt alla möjliga tankar, kanske ställa in resan, åka utan den där idiotiska packningen osvosv. förhoppningsvis har tankar som självmord, droger och mord inte trängt sig på din hjärnhinna. Att packa är fan inte lätt. sök hjälp om du tror att detta kommer att påverka din framtid.
Steg 7: Okej, nu har du rensat, gripits av panik, käkat, tyckt synd om dig själv, försökt att ta djupa andetag osvosv...finns inte så mycket mer att göra. suck to be you. Tryck ner skiten i resväskan. hoppa på den, dra igen dragkedjan och lägg denna packguide bakom dig.
GLÖM INTE: pass.
 
alltså. som ni nog förstår, så är jag FETT lesss på all denna packning. DET RYMMS JU INTE I SKITVÄSKAN. varför? varför? varför? .....man får tänka positivt. om mindre än 24h är jag påväg söderut. och om 229h lyfter jag och mitt flygplan till Nairobi. weehoooo. en tisha och ett par trollor får räcka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0